Η Σάντρα Βουτσά μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, που δίνει έναν μεγάλο αγώνα μετά το έμφραγμα που υπέστη τον περασμένο Μάρτιο, ενώ εξέφρασε την αγανάκτησή της για δημοσίευμα περιοδικού που υποστήριζε ότι «ο Άγιος Εφραίμ σήκωσε τον νεκρό Κόκοτα». Κάνοντας δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της 13ης Φεβρουαρίου, η στενή φίλη του Δημήτρη Κόκοτα εξήγησε ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται καθημερινά, όπως ενημερώνουν οι γιατροί τη σύζυγό του, και χαρακτήρισε απαράδεκτο το εξώφυλλο που ανέφερε τον τραγουδιστή ως νεκρό.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7r6jauztgi1)
Η Σάντρα Βουτσά ξέσπασε κατά του δημοσιεύματος που έκανε λόγο για τον «νεκρό» τραγουδιστή. Ειδικότερα, ανέφερε: «Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και λίγο καλύτερα και όπως λένε οι γιατροί στη σύζυγό του, την Κατερίνα ο οργανισμός του θέλει χρόνο και είναι μοναδικός. Θα έπρεπε να ντρέπονται για το εξώφυλλο διότι, ποιον νεκρό Κόκοτα; Ποιος τους είπε ότι είναι νεκρός ο Κόκοτας; Γιατί αν είναι να μας το πούνε και εμάς, διότι εμείς δεν το ξέρουμε αυτό. Δεν το βλέπουμε. Εμείς βλέπουμε έναν Δημήτρη που κάθε μέρα είναι και λίγο καλύτερα».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι όσοι γράφουν τέτοια δημοσιεύματα θα έπρεπε να ντρέπονται που λέγονται δημοσιογράφοι. Όπως είπε: «Γενικώς το συγκεκριμένο περιοδικό γράφει μόνιμα ανακρίβειες για τον Δημήτρη Κόκοτα. Ξέρουν ότι έχει οικογένεια, ότι έχει ένα 13χρονο παιδί και σίγουρα θα του το πούνε και θα το διαβάσει κάπου; Είναι εξοργιστικό. Είναι ντροπή κάποιοι άνθρωποι να λέγονται δημοσιογράφοι και να γράφονται τέτοια πράγματα. Είναι εξοργιστικό. Κάποια πράγματα γράφουν κατά καιρούς τέτοιες αηδίες. Δηλαδή, δεν ντρέπονται λιγάκι; Γιατί αν θες να βγάλεις είδηση, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Δεν χρειάζεται να γράφεις ανακρίβειες και αηδίες».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας