Ο Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον τρόπο που συνδυάζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, παράλληλα με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά.
Το ζευγάρι απέκτησε το 2021 έναν γιο, τον Αχιλλέα - Κωνσταντίνο, με τον ηθοποιό να εξηγεί πως την περίοδο που γεννήθηκε το παιδί του, είχε ξεκινήσει τα πολύωρα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά, «Σασμός», με αποτέλεσμα να μην αφιερώνει τον χρόνο που θα ήθελε στην οικογένειά του. Σε κάθε περίπτωση, ο Ορφέας Αυγουστίδης τόνισε πως με τη βοήθεια της συζύγου του βρήκαν τη χρυσή τομή, έτσι ώστε να μην χαθεί η μεταξύ τους σχέση και οι ισορροπίες που είχαν δημιουργήσει.
Αναλυτικά, ο ηθοποιός μοιράστηκε πως η ζωή του πλέον μετά την ολοκλήρωση του «Σασμού» και χωρίς τα πολύωρα γυρίσματα είναι πολύ διαφορετική: «Ο ρόλος μου ως πατέρας και της οικογένειας ξεκίνησε παράλληλα με τα γυρίσματα του "Σασμού". Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα ο γιος μου ήταν τριών μηνών, οπότε δεν είχα προλάβει να συντονιστώ και να είμαι δίπλα στο παιδί όχι με τη ρεζέρβα, αλλά με όλη μου την ενέργεια. Τώρα είναι πιο ισορροπημένα τα πράγματα. Όταν τελείωσε ο ‘’Σασμός’’ χτύπησε το τηλέφωνό μου για άλλη σειρά, αλλά η προτεραιότητά μου είναι καθαρή και είναι η οικογένεια και ο χρόνος μαζί της», ανέφερε ο Ορφέας Αυγουστίδης.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7pnnihl3ghd)
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός εξήγησε πως υπήρξε ένα διάστημα τριών χρόνων που δούλευε παράλληλα στο θέατρο και στην τηλεόραση: «Έβλεπαλίγο τον Αχιλλέα. Συζητούσα με τη σύζυγό μου αν ήταν καλά με αυτή τη συνθήκη και ξέραμε ότι αυτό δεν κρατάει για πάντα. Είναι μία δουλειά με περίεργο ωράριο. Είχαμε βρει τον τρόπο για να κρατάμε τη σχέση και την επαφή μας. Κάθε βράδυ η Γεωργία με περίμενε να γυρίσω από το θέατρο, δεν έτρωγε»,είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.
Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έπαθε υπερκόπωση, αναφέροντας σε άλλο σημείο της συνέντευξής του πως στην αρχή η οικογένεια μπορεί ξεβολέψει κάποιον, ωστόσο ο ίδιος βρήκε τον τρόπο να ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις του. Όπως ανέφερε: «Έπαθα κάποια στιγμή υπερκόπωση, αλλά δεν πήγα στο νοσοκομείο. Σφίγγεσαι μέχρι να τελειώσει».
Ειδήσεις σήμερα:
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.