Ο Αντίνοος Αλμπάνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, μοιράστηκε ένα μήνυμα, με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναφερόμενος στη δική του μάχη με τη νόσο. Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι ύστερα από διαδοχικές ιατρικές εξετάσεις, διαγνώστηκε με λέμφωμα. Πλέον, είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ελέγχεται συχνά.
Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την περίοδο που είχε χάσει τα μαλλιά του, λόγω των χημειοθεραπειών. Ο Αντίνοος Αλμπάνης συνόδευσε τη φωτογραφία του με κάποιους στίχους, ενώ πρόσθεσε και το τραγούδι «Να με προσέχεις» του Νίκου Πορτοκάλογλου.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Κι όταν δεν αντέχεις άλλο, να αντέχεις και όταν θα πονάς, να ανασαίνεις και όταν όλα θα μοιάζουν ξένα, να τα επιθυμείς και όταν τίποτα δεν θα έχει σκοπό, να το αγαπάς, με τα σπλάχνα σου, με την κοιλιά σου».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.