Ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε για τη συμμετοχή του Θάνου Λάμπουστον εθνικό τελικό της Eurovision 2025, με το τραγούδι «Free Love», το οποίο έγραψε ο ίδιος. Όπως ανέφερε, δεν περιμένει να κερδίσει, αλλά στόχος του είναι ο νεαρός καλλιτέχνης να έχει μια καλή εμφάνιση.
Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», η δημιουργία του τραγουδιού προέκυψε αυθόρμητα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που είχε με τον τραγουδιστή στα Ιωάννινα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7f86j3qpuk9)
«Πάμε για να περάσουμε ωραία, δεν περιμένουμε να περάσουμε, αλλά να κάνει ο Θάνος μια καλή παρουσία, να είναι καλή η βραδιά του. Όλο αυτό δεν ξεκίνησε σοβαρά, το κάναμε παρέα και πέρασε στους 12. Θέλω να πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης για τον Θάνο Λάμπρου.
Αναφορικά με το πώς προέκυψε η δημιουργία του κομματιού «Free Love», δήλωσε: «Καθόμασταν στα Γιάννενα και συζητούσαμε παρέα και έτυχε να του γράψω το τραγούδι». Τέλος, ο Αντρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το Mega και την επόμενη χρονιά.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.