Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε για τη μάχη της με τη βουλιμία. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, ήταν παραπάνω κιλά και ότι είχε ακουστεί τότε ότι έπρεπε να αδυνατίσει για να μπορέσει να μπει στα ρούχα της. Η Ελένα Τσαγκρινού αναφέρθηκε επίσης στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη στην πίεση που ασκείται στις τραγουδίστριες προκειμένου να είναι αδύνατες. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», το πρωί της 30ης Ιανουαρίου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7f7tuooe6vl)
Αρχικά, η Έλενα Τσαγκρινού εξομολογήθηκε ότι όταν διαγωνίστηκε στη Eurovision είχε ακουστεί ότι έπρεπε να χάσει κιλά για να μπαίνει στα ρούχα της. Πιο αναλυτικά, είπε: «Δεν υπήρχαν Χριστούγεννα και Πάσχα, δεν υπήρχαν φαγητά, τίποτα. Θυμάμαι να βγαίνουμε παρέες και να μην τρώω. Θυμάμαι να δουλεύω πάντα και να μην τρώω. Στα 25 μου δεν έτρωγα. Ανέβαινα στη σκηνή και δεν ένιωθα ιδανικά, ούτε καν στα λιγότερα κιλά μου. Πριν τη Eurovision ήμουν δέκα κιλά πάνω, ακούστηκε ότι έπρεπε να χάσω κάποια κιλά για να μπω στα ρούχα μου. Δεν σου δίνουν την ευκαιρία, σου ζητάνε να είσαι στα κιλά που πρέπει για να αποδώσεις».
Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι η πίεση που δεχόταν τότε για να αδυνατίσει δεν τη βοήθησε. Όπως ανέφερε: «Εγώ είχα τον δικό μου Γολγοθά και ήρθε κι αυτό και το ενίσχυσε. Πριν τη Eurovision ήμουν σε μια φάση πολύ παραγωγική, στα… ντουζένια μου. Όλο αυτό λειτουργούσε αντίστροφα σε εμένα, δεν τον πετύχανε έτσι. Τώρα έχω βάλει σε μία σειρά τα πράγματα, έχω βρει μία εσωτεική δύναμη. Με έχει βοηθήσει πολύ και το παιδί μου, το παιδί μου είναι η εσωτερική δύναμη που δεν είχα».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»