Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντησή του στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντησή του στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Όταν είμαστε μαζί με την κόρη μου, αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες και αξέχαστες, δήλωσε

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντησή του στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη ζωή του ως πατέρας, τις δουλειές που κάνει στο σπίτι, τις στιγμές που περνάει με την κόρη του και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του «Survivor» συμμετείχε σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, όπου τον συνάντησε η κάμερα του «Happy Day».

«Είμαστε καλά, σε ρυθμούς μπέμπας. Τώρα που τελείωσα τις υποχρεώσεις μου με την Κύπρο είχα λίγο περισσότερο χρόνο. Δόξα τω Θεώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d77k3rszvlqx)

Σε ερώτηση για το εάν βοηθά τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση, σε δουλειές σχετικές με την κόρη τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Ε, ντάξει, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα, αλλά κάνω αρκετά πράγματα. Καλύπτω κενά κατά κάποιον τρόπο. Όταν είμαστε μαζί με την κόρη μου, αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες και αξέχαστες. Ευτυχώς είχα λίγο χρόνο που αυτούς τους πρώτους μήνες έχει την ιδιαίτερη γλύκα το παιδί».

Τέλος, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. «Ό,τι θέλει ο Θεός», απάντησε.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο χορός του Ντόναλντ Τραμπ με την απαστράπτουσα Μελάνια και το YMCA με το... σπαθί

Λίγες βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος από Πέμπτη

Βίντεο: Η λαμπερή εμφάνιση της 17χρονης εγγονής του Ντόναλντ Τραμπ, Κάι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης