Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμηςπαρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του έργου «Εκτός Ύλης reloaded» με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όπου και τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.
Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Weekenders», ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την ταινία «Υπάρχω» και αποκάλυψε ότι συμμετείχε, αλλά η σκηνή του αφαιρέθηκε στο μοντάζ. Όπως ανέφερε, η σκηνή περιλάμβανε έναν παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ενώ υπογράμμισε ότι τέτοιες περικοπές είναι συνηθισμένες τόσο στον διεθνή όσο και στον ελληνικό κινηματογράφο. Δεν έδωσε ωστόσο, περαιτέρω λεπτομέρειες για τη σκηνή που κλήθηκε να παίξει.
«Το "Υπάρχω" το είδα. Συμμετείχα, αλλά τελικά, δεν μπήκε η σκηνή μου. Ήταν μια σκηνή με έναν παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Αυτά συμβαίνουν παντού λόγω μοντάζ. Από το Χόλιγουντ μέχρι την ταπεινή ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d75245072p8x)
Στη συνέχεια, στην κάμερα μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος αποκάλυψε ποιες προσωπικότητες θα ήθελε να υποδυθεί. «Υπάρχουν πάρα πολλοί. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ζωή του Γεώργιου Παπανδρέου στα νιάτα του, η πολιτική του ζωή. Ή και η ζωή του Άκη Πάνου. Δεν ξέρω αν θα ήμουν καλός, αυτό θα το ήξερε ο σκηνοθέτης που θα με επέλεγε», σημείωσε.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.