Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Κοκοτού, «Το κορίτσι της οδού Σκουφά», που έχει ως θέμα τον έρωτα. Με αφορμή αυτό, η ηθοποιός παρουσίασε τη δική της προσέγγιση επί του θέματος στην εκπομπή «Happy Day».
Πιο συγκεκριμένα, η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε πως ο έρωτας είναι τόσο αναζωογονητικός όσο και επικίνδυνος, καθώς αποτελεί μια «παγίδα» και «απάτη» που δεν μπορεί κανείς να αποφύγει. «Ο έρωτας είναι αναζωογονητικός. Είναι κινητήριος δύναμη, αλλά είναι και μια πολύ μεγάλη παγίδα, γιατί είναι απάτη. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον έρωτα, γιατί δεν τον επιλέγεις, σε επιλέγει. Θα την πατήσεις τη μπανανόφλουδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επίσης, εξήγησε πως διαχειρίζεται τις δυσκολίες με ψυχραιμία και αποφεύγει την υπερβολική στεναχώρια, υπογραμμίζοντας πως, παρόλο που επηρεάζεται, δεν επιτρέπει στον εαυτό της να «πέφτει στα πατώματα». «Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος, δεν πέφτω στα πατώματα. Τα διαχειρίζομαι όλα με ψυχραιμία. Στενοχωριέμαι, αλλά όχι δεν γίνομαι σφουγγαρίστρα», σημείωσε κλείνοντας.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d73aeqnjj7y1)
Η Θεοφανία Παπαθωμά χώρισε με τον Γρηγόρη Πετράκο τον Οκτώβριο του 2023, μετά από 10 χρόνια σχέσης, λόγω ιδεολογικών διαφορών. Ωστόσο, απόλυτη προτεραιότητα τους είναι οι δύο κόρες τους, η 10χρονη χρονη Αγάπη και η 8χρονη Αθηνά.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.