Μια φωτογραφία από το 1959 που δείχνει τη Μαρινέλλα, τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Γιώτα Λύδια, έδωσε στη δημοσιότητα ο επίσημος λογαριασμός του studio Κλεισθένης στο Instagram.
Το στιγμιότυπο είχε τραβηχτεί στο «Μαντουμπάλα», ένα κοσμικό κέντρο της εποχής, όπου έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Γιώτα Λυδία στο πλευρό των δύο τραγουδιστών.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Μαρινέλλα, τον Στέλιο Καζαντζίδη και την Γιώτα Λύδια μια από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες. Η αδημοσίευτη φωτογραφία στις 31-10-1959 είναι από το γνωστό κοσμικό κέντρο της εποχής Μαντουμπάλα όπου έκανε και την πρώτη της εμφάνιση στο πάλκο».
Eργαζόμενοι της Teleperformance Greece ανακάλυψαν στην Κρήτη την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην εργασία που τους εξελίσσει και στον τρόπο ζωής που αγαπούν.
Στις 14 Φεβρουαρίου, το resort One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα μας προσκαλεί στον ειδυλλιακό του χώρο για να απολαύσουμε συναρπαστικές γεύσεις, premium εμπειρίες και αξέχαστη διαμονή.
Η αντικατάσταση των επεξεργαστών ήχου των κοχλιακών εμφυτευμάτων και η αποκατάσταση της ακοής αποτελούν απαραίτητη επένδυση όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για την ισότητα των ανθρώπων