Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η 31η Δεκεμβρίου για την Αλίκη Κατσαβού, αφού ο Κώστας Βούτσας, που έφυγε από τη ζωή το 2020, θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και εκείνη θέλησε να κάνει μία σχετική δημοσίευση στα social media. Συγκεκριμένα, η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του Κώστα Βουτσά και ευχήθηκε η «κληρονομιά» του να αποτελέσει έμπνευση.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Αλίκη Κατσαβού έγραψε: «Καθε Πρωτοχρονιά ήταν ξεχωριστή γιατί γιορταζες και τα γενέθλιά σου. Σε αυτή τη φωτογραφία η χαρά σου, αγαπημένε μου, ήταν μεταδοτική. Ας είναι η κληρονομιά σου η έμπνευσή μας για μια χρονιά γεμάτη χαμόγελα, όπως ακριβώς μας είχες μάθει εσύ. Χρόνια πολλά σε όλους».
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.