Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις γιορτές στο εξωτερικό και μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.
Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μαζί με τον άσσο του Παναθηναΐκου επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων, τη χριστουγεννιάτικη αγορά της Rathausplatz, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις τους.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Βουλγαράκη δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Σε άλλα δείχνει τα μέρη που επισκέφτηκαν στη Βιέννη, ενώ σε άλλες φωτογραφίες ποζάρει δίπλα στον σύντροφό της.
Με τη σειρά του και ο Φώτης Ιωαννίδης ανάρτησε υλικό από τη Βιέννη, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε, φωτογραφίζει την αγαπημένη του σε έξοδό τους.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.