Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις γιορτές στο εξωτερικό και μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.
Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μαζί με τον άσσο του Παναθηναΐκου επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων, τη χριστουγεννιάτικη αγορά της Rathausplatz, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις τους.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Βουλγαράκη δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Σε άλλα δείχνει τα μέρη που επισκέφτηκαν στη Βιέννη, ενώ σε άλλες φωτογραφίες ποζάρει δίπλα στον σύντροφό της.
Με τη σειρά του και ο Φώτης Ιωαννίδης ανάρτησε υλικό από τη Βιέννη, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε, φωτογραφίζει την αγαπημένη του σε έξοδό τους.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.