Όσο η τρίτη σεζόν του Maestro ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix εδώ και μερικές εβδομάδες, η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει τις χειμερινές διακοπές της απολαμβάνοντας τα Χριστούγεννα και το χιόνι σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
H ηθοποιός περνά τις τελευταίες ημέρες στιγμές χαλάρωσης στην ελληνική επαρχία χορεύοντας στους ρυθμούς του Santa Baby της Μέριλιν Μονρόε σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok.
Παράλληλα, σε αναρτήσεις που έκανε στο Instagram φαίνεται πως απολαμβάνει αυτές τις ημέρες των γιορτών στην Λίμνη Πλαστήρα, παίζοντας με το χιόνι στο Καταφύγιο των Αγράφων που βρίσκεται κοντά.
Την ίδια στιγμή σε φωτογραφίες που ανέβασε δείχνει πως περνά τον χρόνο της παίζοντας επιτραπέζια, αλλά και σε ταβέρνες της περιοχής.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;