Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ηθοποιού, Κλέωνα Γρηγοριάδη, στα 89 του χρόνια.
Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν χειρουργός, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Ιατρικής. Είχε πραγματοποιήσει δεκάδες χιλιάδες επεμβάσεις και είχε χαρακτηριστεί ο «γιατρός των φτωχών». Το 1972 συνελήφθη και βασανίστηκε άγρια από τη Χούντα.
Επίσης, ήταν ιδιαίτερα ενεργός πολίτης και συμμετείχε στα κοινά, ενώ υπήρχε δήμαρχος στη Μεταπολίτευση στον δήμο Ηρακλείου Αττικής για δύο θητείες. Πέρασε και από τη θέση του αντιπροέδρου της Λυρικής Σκηνής για χρόνια, ενώ ήταν και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ εσωτερικού και μετέπειτα, του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.