Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ηθοποιού, Κλέωνα Γρηγοριάδη, στα 89 του χρόνια.
Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν χειρουργός, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Ιατρικής. Είχε πραγματοποιήσει δεκάδες χιλιάδες επεμβάσεις και είχε χαρακτηριστεί ο «γιατρός των φτωχών». Το 1972 συνελήφθη και βασανίστηκε άγρια από τη Χούντα.
Επίσης, ήταν ιδιαίτερα ενεργός πολίτης και συμμετείχε στα κοινά, ενώ υπήρχε δήμαρχος στη Μεταπολίτευση στον δήμο Ηρακλείου Αττικής για δύο θητείες. Πέρασε και από τη θέση του αντιπροέδρου της Λυρικής Σκηνής για χρόνια, ενώ ήταν και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ εσωτερικού και μετέπειτα, του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας