Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία «Υπάρχω», στην οποία υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη, τονίζοντας ότι κατά τη διάρκεια των προβών κατάλαβε ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον σπουδαίο τραγουδιστή.
Όπως εξήγησε, έχει υπάρξει και αυτός πολλές φορές στη ζωή του παρορμητικός και απόλυτος, αλλά και ενθουσιώδης. Το backstage βίντεο, όπου μιλούν οι συντελεστές της ταινίας, προβλήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6fpwjo1916p)
Ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε ότι κάνοντας πρόβες με τον σκηνοθέτη της ταινίας συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία ανάμεσα σε εκείνον και τον Στέλιο Καζαντζίδη.
«Στις πρόβες που κάναμε με τον Γιώργο Τσεμπερόπουλο, τη μελέτη του κειμένου και του χαρακτήρα, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον Καζαντζίδη. Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να είμαι παρορμητικός και απόλυτος, αλλά ταυτόχρονα ενθουσιώδης με καινούργια πράγματα».
Με τη σειρά του, ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος εξήγησε ότι το παρελθόν του Χρήστου Μάστορα μοιάζει με εκείνο του Στέλιου Καζαντζίδη. «Έχει ένα παρελθόν αντίστοιχο με του Στέλιου Καζαντζίδη ο Χρήστος Μάστορας. Δηλαδή μπορεί να καταλάβει», ανέφερε.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς