Ο Δημήτρης Παπάζογλου, μίλησε για τη διαφορετικότητα και πώς αντιμετωπίζεται ο ίδιος από τον κόσμο. Σε συνέντευξή του στο Happy Day, ανέφερε πως δεν τον απασχόλησε ποτέ αν το παρουσιαστικό του ενοχλούσε, καθώς είχε πάντα καλή σχέση με τον εαυτό του και πορεύτηκε με αυτό το συναίσθημα.
Ο ίδιος έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Είμαι η γυναίκα μου» και αρχικά, δήλωσε: «Δεν με απασχόλησε ποτέ αν η διαφορετικότητά μου ενοχλούσε. Δεν μου άφησε ψυχολογικό στίγμα, διότι εγώ τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Πορεύτηκα λίγο με αυτό το συναίσθημα, ήταν και λίγο τυχοδιωκτική η ζωή μου με έναν τρόπο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6en8pkeggeh)
Επίσης, ο γνωστός χορευτής και χορογράφος τόνισε πως όλοι οι άνθρωποι έχουν και θηλυκές και αρσενικές πλευρές, αναφέροντας πως «όλοι κουβαλάμε έναν άνδρα και μία γυναίκα». «Όλοι οι άνθρωποι έχουν θηλυκή και αρσενική πλευρά. Όλοι κουβαλάμε έναν άνδρα και μία γυναίκα», τόνισε ο Δημήτρης Παπάζογλου.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.