Ο Δημήτρης Παπάζογλου, μίλησε για τη διαφορετικότητα και πώς αντιμετωπίζεται ο ίδιος από τον κόσμο. Σε συνέντευξή του στο Happy Day, ανέφερε πως δεν τον απασχόλησε ποτέ αν το παρουσιαστικό του ενοχλούσε, καθώς είχε πάντα καλή σχέση με τον εαυτό του και πορεύτηκε με αυτό το συναίσθημα.
Ο ίδιος έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Είμαι η γυναίκα μου» και αρχικά, δήλωσε: «Δεν με απασχόλησε ποτέ αν η διαφορετικότητά μου ενοχλούσε. Δεν μου άφησε ψυχολογικό στίγμα, διότι εγώ τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Πορεύτηκα λίγο με αυτό το συναίσθημα, ήταν και λίγο τυχοδιωκτική η ζωή μου με έναν τρόπο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6en8pkeggeh)
Επίσης, ο γνωστός χορευτής και χορογράφος τόνισε πως όλοι οι άνθρωποι έχουν και θηλυκές και αρσενικές πλευρές, αναφέροντας πως «όλοι κουβαλάμε έναν άνδρα και μία γυναίκα». «Όλοι οι άνθρωποι έχουν θηλυκή και αρσενική πλευρά. Όλοι κουβαλάμε έναν άνδρα και μία γυναίκα», τόνισε ο Δημήτρης Παπάζογλου.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.