Επίσημη πρεμιέρα πραγματοποίησε η θεατρική παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» στο «Θέατρο Βρετάνια» το βράδυ της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου, με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς να δίνουν το παρών.
Ανάμεσα στους επώνυμους που παρευρέθηκαν στο «Θέατρο Βρετάνια» για να παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ήταν η Ξένια Καλογεροπούλου, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Εύα Νάθενα, ο Μιχάλης Ρέππα και ο Θανάσης Παπαθανασίου, μεταξύ άλλων.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε συνεργασία με τον Άκη Σακελλαρίου, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δραματική κωμωδία της Σάρα Ρουλ. Με υποψηφιότητες στα βραβεία Tony και στην τελική λίστα των φιναλίστ για το Βραβείο Pulitzer το 2010, το έργο έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο Τύπο.
Λόγω των διαδοχικών ατυχημάτων των δύο πρωταγωνιστών, Άκη Σακελλαρίου και Νάντιας Κοντογεώργη, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ανέλαβαν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Συμμετέχουν, επίσης, οι Δημήτρης Σαμόλης, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Δημήτρης Δεγαΐτης, Ελευθερία Μπενοβία και Δανάη Ομορεγκιέ – Νεάνθη.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.