Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τη φορά που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, περιγράφοντας πως σηκώθηκε και έφυγε από το γραφείο του θύτη, χωρίς να πάθει κάτι, αλλά τονίζοντας ότι αν η πόρτα ήταν κλειδωμένη δεν ξέρει ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Action Τώρα» την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d67yoiu918l5)
«Μου έτυχε σεξουαλική παρενόχληση παραλίγο και έφυγα τρέχοντας», αποκάλυψε η ηθοποιός και περιέγραψε όλο το σκηνικό:
«Όχι, δεν την κατήγγειλα, γιατί δεν άφησα να συμβεί. Άνοιξα την πόρτα, που ευτυχώς δεν ήταν διαδεδομένη. Ήμουν 20 χρονών, αλλά πέρασα μέσα από το Πεδίο του Άρεως, χωρίς να ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα και όλοι απορούσαν πώς πέρασα από εκεί, χωρίς να πάθω τίποτα. Βρέθηκα στη Νέα Σμύρνη που έμενα τότε με τα πόδια από την Ευελπίδων. Δεν χρειάζεται να πω ούτε όνομα, ούτε συνέβη κάτι, πήγε να συμβεί κάτι, σηκώθηκε από το γραφείο που μιλούσαμε, κατάλαβα ότι τα πράγματα... Ευτυχώς δεν ήταν κλειδωμένη η πόρτα, την άνοιξα, δεν είχα και λεφτά, τα είχε δώσει για να πάω με το ταξί μέχρι εκεί για δουλειά, ήμουν ακόμα στη σχολή και έφυγα. Αυτό».
«Δεν θέλω να κάνω την ηρωίδα. Δεν ήταν η πόρτα κλειδωμένη, δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν ήταν η πόρτα κλειδωμένη, φαντάζομαι ότι θα κλωτσούσα, θα έκανα, κάτι θα έκανα. Αλλά το αποτέλεσμα δεν το ξέρω. Είναι και θέμα τύχης», υπογράμμισε στο τέλος η Ελένη Γερασιμίδου.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.