Καλεσμένος στην εκπομπή «Παρέα» και απαντώντας σε ερώτηση του συναδέλφου του, Βασίλη Χαλακατεβάκη, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως, όταν ήταν φοιτητής στην Κοζάνη, ξόδευε τα χρήματα που του έστελνε ο πατέρας του στα φρουτάκια, καθώς πίστεψε ότι θα κερδίζει πάντα μετά την πρώτη του επιτυχία.
Το γεγονός αυτό τον έκανε να νιώσει ντροπή και να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο του εθισμού στον τζόγο, στέλνοντας ένα μήνυμα για την προσοχή που απαιτείται σε τέτοιες καταστάσεις.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d65nvggltw5t)
«Κάποια στιγμή ήμουν μικρός, φοιτητής. Ό,τι λεφτά έπαιρνα από τον πατέρα μου τα έπαιζα στα φρουτάκια. Έκανα τη βλακεία την εξής. Είχα πάει στα φρουτάκια και κέρδισα την πρώτη φορά και το λέω σοβαρά, γιατί είναι επικίνδυνο. Επειδή κέρδισα λοιπόν, πίστευα ότι έτσι θα συνεχίσει να συμβαίνει πάντα», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για 2-3 μήνες, σπούδαζα στην Κοζάνη και ό,τι λεφτά μου έστελνε ο πατέρας μου τα έπαιζα εκεί. Τότε ήταν που έκοψα και τα μαλλιά μου. Ντράπηκα για τον εαυτό μου. Πέρα από την πλάκα, είναι ένα τσακ, αν είσαι και λίγο επιρρεπής, είναι ένα τσακ να γίνει εθισμός».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας