Ο Στέλιος Ρόκκος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του, Νίκου.
Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στη εκπομπή «Πρωινό» ότι αν και είναι πολλή δύσκολη για εκείνον η απώλειά του, έχει μάθει να τη διαχειρίζεται. Πρόσθεσε μάλιστα πως ενώ στην αρχή του ερχόντουσαν δάκρυα, πλέον του βγαίνει ένα χαμόγελο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d64jbx4djtvt)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Είμαι πολύ καλά, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι και το κρατάω για μένα. Είναι δύσκολο πολύ, αλλά πιστεύω ότι τα καταφέρνω καλά, ώστε και η μητέρα μου και οι γύρω μου όταν τον φέρνουμε στο μυαλό μας να αρχίζει να βγαίνει ένα χαμόγελο. Ενώ πριν έβγαιναν δάκρυα, τώρα βγαίνει ένα χαμόγελο».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό, αλλά είναι σαν να αρχίζει να μας χτυπάει την πλάτη και να μας λέει ''ρε σεις, πλάκα μου κάνετε; Σταματήστε να με κλαίτε''. Είμαστε σε ένα τέτοιο mood και η μητέρα μου και χαίρομαι γι’ αυτό. Ένας λόγος που θέλω σήμερα να τον γιορτάσω, είναι επειδή νιώθω έτσι».
Κλείνοντας, ο Νίκος Ρόκκος εξομολογήθηκε: «Ενώ πριν έβγαιναν δάκρυα, τώρα βγαίνει ένα χαμόγελο. Έχω μάθει να το διαχειρίζομαι και το κρατάω για μένα».
Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος ανασύρθηκε πνιγμένος έπειτα από υποβρύχιο ψάρεμα, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου του 2023 στη Λήμνο. Δύο χρόνια πριν και πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2021 ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει και τον αδερφό του Κώστα ξαφνικά, από ανακοπή.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.