Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο συνθέτης ανέφερε ότι ο Νότης Σφακιανάκης έκανε πολλά λάθη, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι είναι πολύ πιθανό να μην ξανατραγουδήσει. Υποστήριξε επίσης ότι ένας τραγουδιστής σαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό θα έπρεπε να τραγουδήσει γονατιστός στο Ηρώδειο λόγω του σεβασμού που απαιτεί ο χώρος.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d63ou32glne1)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Όλοι κάνουμε λάθη. Και αυτός έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Έκανε κάμποσα. Το θέμα είναι ότι συνέχιζε να κάνει κάτι που ήταν κατ’ επανάληψιν λάθος, μας είπε τεμπέληδες. Και σε προσωπικό επίπεδο είχαν γίνει διάφορα μεταξύ μας, αλλά εγώ δεν είχα πει αυτό το τέρμα παρόλο που είχε κάνει χοντράδες. Υπήρχαν λόγοι που έγινε αυτό που έγινε».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μιλάμε από το 2017. Όταν μιλήσαμε την τελευταία φορά, μού είπε πάρε με αύριο. Τον πήρα και δεν απάντησε ποτέ. Τον ξαναπήρα και πάλι δεν απάντησε. Δεν νομίζω ότι θα ξανατραγουδήσει».
Κλείνοντας, ο Γιώργος Μουκίδης ανέφερε: «Το Ηρώδειο θέλει περισσότερο σεβασμό ως αντιμετώπιση. Ένας καλλιτέχνης σαν τον Αργυρό ή αντίστοιχος θα έπρεπε να τραγουδήσει γονατιστός. Μιλάμε για το Ηρώδειο».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.