Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη και τα πρώτα Χριστούγεννα που δεν θα περάσουν σαν ζευγάρι.
Την ηθοποιό συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής «Happy Day», με εκείνη να προχωράει σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή.
Όσο για τα φετινά Χριστούγεννα, τόνισε πως τίποτα δεν θα είναι διαφορετικό για την ίδια, αφού ακόμα και χωρισμένοι, θα περάσουν τις γιορτές σαν οικογένεια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d63k5nn0t23t)
«Καμία σχέση, δεν θα είναι καθόλου διαφορετικά τα Χριστούγεννα φέτος. Θα είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η οικογένεια μας θα είναι κανονικά, με τα τραπέζια μας, τα φαγητά μας και την αλλαγή του χρόνου».
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.