Σοφία Βογιατζάκη για δημοσιογραφία: Δεν υπάρχει όριο, να πεις ότι κάποια πράγματα ηθικά δεν μπορείς να τα κάνεις
Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος κι είναι όλα εκτός ορίων, πρόσθεσε η ηθοποιός
H Σοφία Βογιατζάκηέδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σύγχρονη τηλεόραση, αλλά και τη δημοσιογραφία.
Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και τόνισε αρχικά, πως ο σχολιασμός από τις εκπομπές έχει ξεφύγει πλέον εκτός ορίων.
Σημείωσε επίσης, πως δεν υπάρχει κανένα μέτρο, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά γενικότερα στην κοινωνία, πράγμα που την ενοχλεί.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d633ddr6z241)
«Αυτό πια που γίνεται στην ελληνική τηλεόραση να είσαι καλεσμένος χωρίς να είσαι. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτα. Με ενοχλεί γενικά ότι σε όλα τα επίπεδα σε αυτήν την εποχή που ζούμε, έχει χαθεί το μέτρο από παντού», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος κι είναι όλα εκτός ορίων. Δεν σταματά κανείς πουθενά, δεν υπάρχει όριο και κριτήριο που να πει ο άλλος ότι αυτό ηθικά δεν μπορείς να το κάνεις».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.