Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη Βίκυ Καγιά και σχολίασε τη συμμετοχή της στα ΜadWalk ως σχεδιάστρια.
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, δήλωσε για το μοντέλο: «Τώρα μας έγινε και σχεδιάστρια.... Δεν μας έφτανε το fashion expert, έπρεπε να γίνει και σχεδιάστρια; Και τι σημαίνει που έχει βγάλει πάρα πολλά ρούχα; Άλλη δουλειά η μία και άλλη δουλειά η άλλη. Καμία δεν σχεδιάζει, όλες βάζουν απλά το όνομά τους, άλλοι σχεδιάζουν από πίσω».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Οικονομάκου και η Συνατσάκη είναι σχεδιάστριες; Βέβαια, η Βίκυ έχει και μία άποψη παραπάνω, ενώ οι άλλες δύο είναι σκέτο business».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d61znnqr5i6x)
Αναφορικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη νέα της σειρά ρούχων, δήλωσε: «Τα έχω δει τα ρούχα και με τίμησε και με ένα δώρο και την ευχαριστώ πολύ. Είναι γνωστό ότι της έχω πολύ μεγάλη αδυναμία της Ηλιάνας».
Η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε επίσης, τη συνύπαρξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τη Βίκυ Καγιά στο ίδιο πλατό. «Προφανώς δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν, δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας και θα λέμε ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται, με την Καγιά στο ίδιο stage», σχολίασε.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν με αφορά καθόλου αυτό που έχει γίνει με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ και θα παραμείνω εκεί είναι ότι δεν θα χωρούσε η Ηλιάνα στο ίδιο stage με τη Βίκυ Καγιά. Και είναι πολύ γνωστό αυτό. Και η κυρία Καγιά όταν ασκεί βέτο να μην υπάρχει κάποιος, δεν θα υπάρξει».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.