Η διάσημη παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έγραψε μερικά τρυφερά λόγια για την αγαπημένη της.
Αρχικά, της εξέφρασε την αγάπη της για εκείνη και την ευχαρίστησε που είναι στο πλευρό της την τελευταία 20ετία.
Στο τέλος της ανάρτησής της ξεκαθάρισε μάλιστα, πως το δημοσίευμα που κυκλοφορεί και θέλει την αγροικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο να έχει καταστραφεί από πλημμύρες, δεν ισχύει.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια ξεκινήσαμε αυτή τη σχέση, χωρίς να συνειδητοποιούμε πόσο μεγάλη όμορφη περιπέτεια θα ήταν αυτή. Είσαι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή μου. Με φροντίζεις. Με βοηθάς να δω το καλό σε όλα. Με καθοδηγείς και με σηκώνεις όταν νιώθω χάλια ή πεσμένη. Είσαι μια όμορφη ψυχή που είμαι τόσο ευγνώμων που έχω ως σύντροφο για να περιηγηθώ σε αυτή την τρελή ζωή. Η γυναίκα μου. Η καλύτερή μου φίλη. Ο έρωτας της ζωής μου».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ και με αγαπάς. Τόσο χαρούμενες που ταξιδεύουμε και εξερευνούμε τον κόσμο μαζί τα τελευταία 20 χρόνια και ανυπομονούμε για τα πρώτα χιονισμένα Χριστούγεννα. Υ.Γ. Για όσους από εσάς ενδιαφέρονται, η αγροικία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν πλημμύρισε».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.