Η Έλενα Τοπαλίδου υποδέχτηκε τον Δεκέμβρη ποζάροντας ημίγυμνη στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η χορεύτρια και ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να μη φοράει μπλούζα ενώ έχει την πλάτη της στραμμένη προς την κάμερα.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Έλενα Τοπαλίδου έγραψε απλώς: «Δεκέμβρης».
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.