H Ασημίνα Χατζηανδρέου ταξίδεψε με τον Χρήστο Δάντη στο εξωτερικό και συγκεικριμένα στη Ζυρίχη και θέλησε να μοιραστεί φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στα social media.
Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «Survivor» ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από το ταξίδι της. Σε ένα από αυτά ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Κάνοντας δηλώσεις τον περαμένο Ιούνιο στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε πει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Χρήστο Δάντη: «Η πρόταση γάμου έγινε στην περιοδεία του στη Βοστώνη. Ήμασταν πάνω στο ελικόπτερο και μου έδωσε ένα δαχτυλίδι. Δεν θα πω αν είπα το "ναι", αλλά σίγουρα για να το φοράω και να τον έχω μαζί μου συνέχεια».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.