H Ελένη Μενεγάκημοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο χριστουγεννιάτικα στιγμιότυπα.
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της, αφού αποφάσισε φέτος να απέχει από την τηλεόραση.
Κάνει μάλιστα, συχνά αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να μένει έτσι σε επαφή με το κοινό της, δίνοντάς του μια γεύση από την καθημερινότητά της.
Στη νέα δημοσίευση που έκανε, ποζάρει μπροστά από το στολισμένο της δέντρο, κρατώντας στα χέρια της μερικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.
Στο δεύτερο στιγμιότυπο που ανάρτησε, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το στολισμένο της σπίτι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αγάπη, χαρά, ηρεμία, μα πάνω από όλα υγεία! Καλά Χριστούγεννα».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.