O Πασχάληςδιηγήθηκε τις άγνωστες ιστορίες πίσω από μεγάλες επιτυχίες του.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε αρχικά, στο τραγούδι «Είσαι το ταίρι μου».
«Το πρωτάκουσα στο σπίτι του Στέφανου Κορκολή. Μου λέει "έχω ένα τραγούδι που μπαίνει σε ένα σίριαλ, δεν έχει στίχο, μπορείς να γράψεις;" και την άλλη μέρα το πρωί του το είχα έτοιμο. Το μόνο που μου είπε ήταν "ναι έχει το εξής χαρακτηριστικό" και μου τραγούδησε το μοτίβο», δήλωσε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5q5wj5zr6o9)
Στη συνέχεια, αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το κομμάτι «Οι Καταπληκτικοί». «Όταν το γράψαμε, ο αείμνηστος Αλέξης Παπαδημητρίου ρώτησε την Εύη Δρούτσα αν μπορούσε να γράψει στίχους σε ένα τραγούδι για μένα και τη Ζηνούλα που τότε ήταν μικρή. Αναγκάστηκα να μάθω τον χορό του Μάικλ Τζάκσον για το βιντεοκλίπ. Δυσκολεύτηκα. Το τραγούδι αυτό έγινε ο ύμνος των μπαμπάδων», ανέφερε.
Πρόσθεσε επιπλέον: «Ζήτησα από τον Μιχάλη Ρακιντζή δύο τραγούδια. Είχα ακούσει το "Μωρό μου φάλτσο", εκείνος μου το έδωσε για δεύτερη εκτέλεση. Το τραγουδάω, αλλά δεν άφησε ο Μάτσας. Και μου έδωσε άλλα δύο, το "Κατερινάκι" και το "Πες, πες"».
Όσο για το «Παραδώσου Λοιπόν», που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, είπε: «Μου το έστειλε ο Στέλιος ο Βλαβιανός που είχε γράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ντέμη Ρούσσου. Πήγα τα κομμάτια σε 3 στιχουργούς. Δεν με κάλυψαν κι αναγκάστηκα να τα γράψω εγώ».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Στο "Μπαράκι" πρώτα έγραψα το ρεφρέν και κόλλησα. Έκανε επιτυχία, γιατί είχε τη φράση "κάπου σε ξέρω"».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας