Έξι μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στις παραστάσεις με τους «Άγαμους Θύται».
Στην πρεμιέρα του «Best ωχ... Άγαμοι θύται», ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα του «Buongiorno», όπου αρχικά δήλωσε: «Εννοείται ότι η χαρά μου είναι μεγάλη. Δεν επιστρέφω κανονικά, αλλά οσονούπω θα είμαι έτοιμος».
Και πρόσθεσε: «Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου ως οφείλω. Δεν μπορώ να κάνω ακριβώς τα πράγματα που έκανα πριν».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5lqo5vizyxl)
Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα ομιλίας που αντιμετωπίζει και τη βελτίωση που έχει σημειώσει αυτό το διάστημα. «Ναι είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αν σκεφτείς το διάστημα που είναι τόσο μικρό. Πριν από πέντε μήνες δεν μπορούσα να πω μια λέξη».
Σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει από την περιπέτεια υγείας του, ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε: «Όλα. Η ζωή μου έχει γίνει τούμπα. Έχω 40 κιλά, 38 για την ακρίβεια. Δεν καπνίζω. Κοιμάμαι μετά από δεκαετίες χωρίς διακοπές. Όλα. Το σημαντικότερο μάθημα που πήρα είναι να προσέχουμε τους εαυτούς μας».
«Επανήλθε Δημήτριος, έτσι δεν είναι; Επανήλθε Δημήτριος!», σχολίασε χιουμοριστικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε άλλο σημείο.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς