Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως έχει ταλέντο στη μαγειρική, ενώ τόνισε πως ο μεγαλύτερός της φόβος είναι τα ποντίκια.
Όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη συμβουλή που έχει δεχτεί, απάντησε ότι δεν δέχεται συμβουλές, ενώ αποκάλυψε πως την εκνευρίζουν οι άνθρωποι που είναι «ξερόλες».
Όσο για το ελάττωμα που πιστεύει ότι έχει, είπε πως είναι το ότι «είναι πολύ καλό κορίτσι». Αναφορικά με την απιστία, εξήγησε πως «δεν γνωρίζει καν αυτή τη λέξη».
Κλείσιμο
Τέλος, ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη. «Με τη ζωή, μωρό μου», απάντησε η Άννα Βίσση.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.