Θοδωρής Ρωμανίδης για Μάρκο Σεφερλή: Πρώτα αυτοσαρκάζεται και μετά μιλάει για τους άλλους, δεν έχει κακή πρόθεση
Τόσο αυτοσαρκασμό έχω δει σε ελάχιστους ανθρώπους, πρόσθεσε για τον ηθοποιό
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης, απαντώντας για τον Μάρκο Σεφερλή, δήλωσε ότι δεν θεωρεί το χιούμορ του ρατσιστικό, εξηγώντας ότι ο ηθοποιός αυτοσαρκάζεται πρώτα ο ίδιος πριν αναφερθεί σε άλλους, και δεν έχει κακή πρόθεση.
Επεσήμανε επίσης, πως η σάτιρα του Σεφερλή δεν πρέπει να ενοχλεί, καθώς αναδεικνύει θέματα που δεν αφορούν προσωπικές επιλογές, αλλά την ανθρώπινη ποιότητα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», δήλωσε: «Δεν θεωρώ ρατσιστικό το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή. Τόσα χρόνια ήμουν μαζί του, εννοείται πως όχι. Το λέω επειδή, ο Μάρκος πρώτα αυτοσαρκάζεται και μετά μιλάει για τους άλλους. Τόσο αυτοσαρκασμό έχω δει σε ελάχιστους ανθρώπους. Δεν έχει κακή πρόθεση ο Μάρκος, γίνεται για να πάει παρακάτω το έργο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5ey170vwft5)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα θέματα που θίγει στις παραστάσεις του ο Μάρκος Σεφερλής. «Δεν θα έπρεπε οι εύσωμοι και οι ομοφυλόφιλοι να ενοχλούνται από τη σάτιρα, γιατί ο Μάρκος πατάει σε κάποια θέματα. Δεν είναι θέμα η ομοφυλοφιλία, δεν ενδιαφέρει κανέναν τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του. Το θέμα είναι τι άνθρωπος είναι», είπε κλείνοντας.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.