Για τη σχέση με τη σύζυγό του, το θέμα της ζήλειας αλλά και την επίμονη θαυμάστριά του, μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η γυναίκα μου με έχει αποδεχτεί 100%, με γουστάρει πάρα πολύ και τη γουστάρω πάρα πολύ. Ούτε η γυναίκα μου ζήλεψε ποτέ ούτε εγώ. Δεν έχουμε νιώσει το συναίσθημα της ζήλειας ούτε σε προσωπικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ζήλεια αφορά ανθρώπους που δεν έχουν αυτοπεποίθηση».
Στην ίδια συνέντευξη στο «Secret», ο τραγουδιστής αποκάλυψε ένα περιστατικό με μια εμμονική θαυμάστριά του: «Πριν από πολλά χρόνια υπήρχε μια κοπέλα η οποία μου έδειχνε τον θαυμασμό της, τη συμπάθειά της και κάτι παραπάνω. Ερχόταν έξω στο πατρικό μου -εκεί ζούσα ακόμη πριν παντρευτώ- και έβαζε κάτι ωραία μπαλόνια καρδούλες. Αφού κατάλαβε η κοπέλα ότι δεν μπορεί να προχωρήσει αυτό το θέμα, το έληξα με τον δικό μου τρόπο. Μετά, όμως, από περίπου έναν χρόνο, υπήρχε η ίδια μορφή θαυμασμού στο σπίτι μου, αλλά για τον αδελφό μου, τον Βαγγέλη, από το ίδιο άτομο».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας