Άννα Κυριακού: Έχει καρδιακή ανεπάρκεια αλλά η κατάστασή της βαίνει προς το καλό, λέει ο γιος της
Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, πρόσθεσε
Η ηθοποιός Άννα Κυριακού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με καρδιακή ανεπάρκεια.
Ο γιος της, Χρήστος Αποστολίδης, δήλωσε στην εκπομπή «Super Katerina» ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και βελτιώνεται.
Παρά την προχωρημένη ηλικία της, οι γιατροί προτείνουν νοσηλεία για περαιτέρω εξετάσεις και καλύτερη αγωγή.
Ο ίδιος ανέφερε ότι η μητέρα του είναι σε καλή διάθεση και πλήρη διαύγεια, χωρίς ανάγκη υποστήριξης, ενώ δήλωσε πως πιθανότατα θα επιστρέψει στο σπίτι σε περίπου δέκα ημέρες.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5aqrg2891op)
«Η κατάστασή της είναι σταθερή και βαίνει προς το καλό. Είναι πολύ καλύτερα και έχει καρδιακή ανεπάρκεια. Λόγω της προχωρημένης ηλικίας της, οι θεράποντες γιατροί είπανε ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει κάποιες εξετάσεις και να βοηθηθεί περισσότερο με την αγωγή της. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι σε καλή διάθεση και περιμένει να τελειώσουν όλα αυτά και να επιστρέψει στο σπίτι της. Μιλήσαμε κι έχει πλήρη διαύγεια. Δεν έχει κάποια υποστήριξη. Απλά είναι προβλήματα καρδιακά και αγγειακά. Πιστεύουμε ότι θα βγει σε καμιά δεκαριά μέρες».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή