O Σταύρος Σβήγκος μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη δήλωση που είχε κάνει λέγοντας ότι θα είχε πάει φυλακή αν έκανε stand up.
Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό ΣουΣου» τονίζοντας ότι όταν δυο άνθρωποι χωρίζουν πρέπει να συνεργάζονται για το καλό του παιδιού τους, πράγμα που έχει καταφέρει εκείνος με τη σύζυγό του. Ο Σταύρος Σβήγκος τόνισε επίσης πως στην κοινωνία μας κάποια πρόσωπα ό,τι και αν κάνουν δεν σχολιάζονται ποτέ αρνητικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d59wt703twex)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Οι άνθρωποι που έχουν ένα παιδάκι και αποφασίζουν να χωρίσουν, θα πρέπει να γίνονται συνεργάτες ζωής και να κοιτούν το καλύτερο για το παιδί τους. Εγώ είμαι τυχερός σε αυτό μαζί με την Ελένη, η οικογένεια δεν σταμάτησε να ισχύει ποτέ κι ας έχουμε πάρει διαφορετικούς δρόμους».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ζούμε ακόμα σε μια κοινωνία που κάποια πρόσωπα δεν αγγίζονται ό,τι κι αν κάνουν. Οπότε, επειδή εμένα δεν με νοιάζει αν ο λόγος μου είναι δημόσιος ή μιλάω με τους φίλους μου, είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσω».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV