Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά γιατί θα ήμασταν μαζί
Δεν μπήκαμε στο σκεπτικό ότι δεν θα την κάνουμε γιατί θα πούνε ότι είναι διαφημιστικό κόλπο, πρόσθεσε
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη στην παράσταση «Ο τελευταίος χορός».
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό ΣουΣου» και ανέφερε ότι ήθελαν να είναι μαζί επαγγελματικά παρά τον χωρισμό τους, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τους προβλημάτισαν τα πιθανά σχόλια που θα έκαναν λόγο για διαφημιστικό κόλπο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d59x4q7mg6ap)
Πιο αναλυτικά, η Μαρία Κορινθίου είπε: «Ο λόγος που αποφασίσαμε να την κάνουμε αυτή τη δουλειά, είναι γιατί θα ήμασταν μαζί. Πολλές φορές λες κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή με τα καρμικά και με τα σημάδια που μπορεί να δέχεσαι. Περάσαμε κάποια στιγμή από τη διαδικασία να πούμε ώπα τώρα τι κάνουμε με τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε μαζί; Δεν μπήκαμε στο σκεπτικό ότι δεν θα την κάνουμε γιατί έχουνε να πούνε ή επειδή θα πούνε ότι είναι διαφημιστικό κόλπο».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήμουν σίγουρη ότι θα ειπωθεί. Κάποια στιγμή πήρα θέση για να βάλω τα όριά μου. Είναι οικογένεια και έχω ένα παιδί. Πρέπει να βάζουμε τα όριά μας. Φυσικά, μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε, αλλά εδώ είναι η κόκκινη γραμμή που αν την περάσετε, θα υπάρχουν προβληματάκια».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς