H Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της 23ης Οκτωβρίου και τοποθετήθηκε σχετικά με το ποιοι καλλιτέχνες έχουν το δικαίωμα να εμφανίζονται στο Ηρώδειο.
Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε αρχικά λέγοντας: «Η δική μου ταπεινή άποψη είναι ότι η μουσική ανήκει στον κόσμο, ανήκει σε μας. Πρέπει να την ακούει ο κόσμος».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5371zu7985d)
Στη συνέχεια, επεκτάθηκε στο θέμα, δηλώνοντας πως τα αρχαία μνημεία της χώρας ανήκουν επίσης σε όλους μας και ότι το Ηρώδειο πρέπει να είναι ένας χώρος προσβάσιμος στους καλλιτέχνες που θέλουν να εκφράσουν τη μουσική τους: «Τα αρχαία μας όλα ανήκουν επίσης σε εμάς, άρα το Ηρώδειο είναι ένας χώρος στον οποίο επιβάλλεται να επιτρέπεται να πηγαίνουν οι άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική και ο καθένας με τον τρόπο του παράγει εκεί κάτι».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.