Ο Στέλιος Λεγάκης ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του, Ειρηάννα Συρίγου, το καλοκαίρι του 2025.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Buongiorno» το ζευγάρι έχει ήδη δημοσιεύσει την αναγγελία του γάμου του σε εφημερίδα, ενώ παράλληλα με τη θρησκευτική τελετή θα γίνει και η βάφτιση της κόρης του, η οποία θα πάρει το όνομα Μιχαέλια.
Κουμπάροι τους θα είναι ο Νίκος Κουρκούλης, με τον οποίο ο τραγουδιστής συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια στις νυχτερινές εμφανίσεις του, και η Κέλλυ Κελεκίδου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d530tqnt8uf5)
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Στέλιος Λεγάκης είχε μιλήσει για τα σχέδια του γάμου και την κόρη του: «Θα κάνω πρόταση γάμου στην σύντροφό μου και εννοείται θέλω να κάνω έναν γάμο με πολύ κόσμο που θα μείνει στην ιστορία. Με πολλούς τραγουδιστές φίλους, πολύ κέφι, ποτό. Το όνομα της κόρης μας είναι Μιχαέλια, είναι δικό μας δημιούργημα. Είναι από το Μιχαέλα και το Αέλια».
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.