Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του τον Ιούλιο του 2023, με την αθλήτρια να αποκαλύπτει μέσω των social media ότι βαφτίστηκε.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο γιος τους πήρε το όνομα «Άρης».
Συγκεκριμένα, η Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτιση και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Άρης λοιπόν!! Από το ΣκανταλιΆρης!!! Σας ευχαριστούμε όλους πολύ πολύ για τις υπέροχες ευχές!! Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους εργάστηκαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα».
Στο παρελθόν, η Κλέλια Πανταζή είχε δηλώσει πως θα ήθελε το όνομα του μικρότερου γιου της να ξεκινάει κι εκείνο από το γράμμα «Α», όπως και των άλλων της παιδιών.
«Θα θέλαμε να αρχίζει το όνομά του από Α, όπως τα ονόματα των μεγαλύτερων παιδιών μας, Άγγελος και Αλέξανδρος», είχε πει λίγο μετά τη γέννηση του γιου της η Ολυμπιονίκης.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς