Ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μίλησε για τα όρια της σάτιρας και της δημοσιογραφίας.
Όπως δήλωσε ο γνωστός κωμικός: «Ακούω συνέχεια σε όλες τις πρωινές εκπομπές την ίδια ερώτηση ''Η σατίρα έχει όρια;''. 'Οχι, η σάτιρα δεν έχει όρια». Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η σάτιρα δεν έχει πρόστιμα ούτε πειθαρχικό. Αυτά τα έχει η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η κακή δημοσιογραφία. Άρα, μήπως από εδώ και στο εξής οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να κάνουν την ερώτηση ''Η δημοσιογραφία έχει όρια;''»
Στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο έγραψε: «Ήρεμα ρωτάω!»
Αν και ο Μάρκος Σεφερλής δεν ανέφερε συγκεκριμένα κάποια εκπομπή ή δημοσιογράφο, δεν αποκλείεται το βίντεο να αφορούσε και στην πρόσφατη παραπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, για το ρεπορτάζ με το ακίνητο που έμενε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι δύο άντρες εξάλλου το τελευταίο διάστημα ανταλλάσσουν αιχμηρά σχόλια μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την εκπομπή «Πρωινό» και η σχέση τους δεν είναι καλή.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.