Ο Παντελής Τουτουντζής έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι της Zoe Pre και μίλησε για το πώς ήταν να μεγαλώνει ως γκέι αγόρι αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.
Ο make up artist σχολίασε πως γεννήθηκε σε λάθος εποχή, ενώ αποκάλυψε ότι έκανε τα πάντα για να διαλύσει το «μαύρο σύννεφο» που αισθανόταν να υπάρχει από πάνω του, λόγω της κριτικής που δεχόταν για τη σεξουαλικότητά του.
Πιο αναλυτικά, είπε: «Γεννήθηκα σε λάθος εποχή! Ήταν πολύ vintage, για ένα γκέι παιδί. Το πάλεψα γιατί ήταν σαν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου και ήθελα να κάνω τα πάντα για να το διαλύσω. Εγώ ήθελα αγάπη! Θεωρώ πως παίρνοντας αγάπη, μπορεί να είσαι βαθιά ευτυχισμένος. Είμαστε δυο μπαμπάδες που λατρεύουν τα παιδιά τους, έχουν μάθει να κολυμπάνε μέσα σε αγάπη».
Στη συνέχεια, ο Παντελής Τουτουντζής πρόσθεσε: «Ο μετρητής της επιτυχίας για μένα είναι το πόσο χαμογελάνε ο Αχιλλέας και η Αριάδνη μέσα στη μέρα. Μακάρι σε όλους αυτούς που γράφουν στα social «ψόφο, ανώμαλοι, βάλτε τους μέσα» να μπορούσα να τους ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου για 24 ώρες. Θα λύγιζαν όταν θα έβλεπαν δύο παιδιά ευτυχισμένα».
Κλείνοντας, είπε: «Το bullying και ο ρατσισμός είναι το όπιο του χαζού ανθρώπου».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.