Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ερωτήθηκε για το αν υπάρχουν τελικά όρια στη σάτιρα ή όχι.
Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι κατά τη γνώμη του δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, η αισθητική του εκάστοτε καλλιτέχνη και του κοινού που τον ακολουθεί καθορίζει τα όριά της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4wav20iz4g1)
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Θα πω μια πολύ πιο γενική άποψη που δε θίγει κανέναν, κι έτσι κι αλλιώς δε θα ήθελα να θίξω κανέναν. Βρίσκομαι σε μια θέση όπου κοιτάζω τη δουλειά μου και τη σχέση που έχω εγώ με το κοινό. Χαίρομαι ειλικρινά με τις επιτυχίες των συναδέλφων, γιατί όταν πετυχαίνει κάποιος συνάδελφος με κάνει να ζηλεύω με τη δημιουργική έννοια του όρου».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η σάτιρα δεν έχει όρια. Τα όρια τα θέτει η αισθητική του καλλιτέχνη και του κοινού που τον ακολουθεί. Είναι ένα γενικότερο πράγμα. Η αισθητική μας είναι που καθορίζει τα όρια της σάτιρας».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.