Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» το πρωί της 15ης Οκτωβρίου.
Στη συνέντευξη που έδωσε η πρώην παίκτρια του «GNTM» και του «Survivor» μίλησε για τη συμμετοχή της στα δύο ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει βιώσει, λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w9m96nr61t)
Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο «Survivor» ανέφερε: «Πήγα στο ''Survivor'' γιατί ένιωθα ότι είναι κοντά στη φύση μου. Λόγω καταγωγής έχω ζήσει ανάλογες συνθήκες. Δήλωσα συμμετοχή, με κάλεσαν στα κάστινγκ και έφτασα εκεί που έφτασα. Απ’ όταν μπήκα στο ''Survivor'', είχα κάποια προσωπικά προβλήματα και αυτά δεν με άφησαν να συνεχίσω. Έτσι αποφάσισα να φύγω».
Στη συνέχεια, η Παρασκευή Κερασιώτη εξέφρασε τη λύπη της για τα σχόλια που δέχτηκε λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης: «Με στεναχωρούν τα σχόλια για τη φυλή μου. Όταν μπήκα στο Survivor βγήκαν πολλοί ρατσιστές και μιλούσαν για την καταγωγή μου. Υπάρχει ακόμα πολύς ρατσισμός. Στο μόντελινγκ κάποιοι άνθρωποι μου έκοψαν τα φτερά, πέρασα κρίσεις πανικού».
Τέλος μιλώντας για το «GNTM», είπε πως παρότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δέχτηκε θετικά σχόλια από τους κριτές, κανείς από αυτούς δεν τη βοήθησε: «Αν γίνει κάποιο All Star, θα ήθελα να ξαναπάω. Δεν με βοήθησε κανείς από τους κριτές, ενώ μέσα στο παιχνίδι μου έλεγαν τα καλύτερα και ότι θα έχω πορεία στο μόντελινγκ».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).