Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου, σε δηλώσεις της στο «Happy Day».
Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός γάμου, τις προτεραιότητές της, αλλά και για το αν συγκατοικούν με τον σύντροφό της.
«Είμαι πολύ καλά», είπε αρχικά και σε ερώτηση για το αν έχει σκεφτεί να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας η τραγουδίστρια γέλασε και απάντησε:
«Εγώ με τους γάμους τα πάω πολύ καλά, όπως έχεις προσέξει, θέλω να περνάω καλά. Είτε αυτό είναι στη δουλειά μου, είτε αυτό είναι στην προσωπική μου ζωή».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w60k1iicq1)
Επίσης, τόνισε: «Θέλω να περνάω καλά εγώ, αμέσως μετά το παιδί μου και τα λέω με αυτή τη σειρά γιατί αν δεν είμαι εγώ καλά, δεν θα είναι ούτε το παιδί μου. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα είναι πολύ πιο πίσω από εμένα και τον μικρό».
Όσο για το εάν συγκατοικούν με τον Πάνο Ιωάννου, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Όχι, όχι. Ο καθένας έχει το σπίτι του και τα παιδάκια του».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.