Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε για τη δίκη εις βάρος της 47χρονης stalker που τον παρενοχλούσε εδώ και καιρό.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής κινήθηκε νομικά εναντίον της για διατάραξη οικιακής ειρήνης, stalking και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Γιάννης Πλούταρχος απέφυγε να κάνει δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση, ενώ αρκέστηκε να πει πως πλέον είναι όλα καλά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4vd7jcik3yh)
Όταν ρωτήθηκε αν θα συγχωρούσε την γυναίκα, η οποία και δημόσια του ζήτησε συγγνώμη, εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Πάντα, πάντα συγχωρώ τους ανθρώπους».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Breakfast@Star», στο κατηγορητήριο αναφέρονται συνολικά 8 επισκέψεις έξω από το σπίτι του τραγουδιστή από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2022. Η δίκη πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2025.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.