Αλέκος Συσσοβίτης: Για να αποδείξεις ότι είσαι καλός ηθοποιός πρέπει να αντέξεις στον χρόνο
Αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μας δουλειά, αλλά σε όλες τις δουλειές, συμπλήρωσε
O Αλέκος Συσσοβίτης κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ορισμένες φορές οι σκηνοθέτες επιλέγουν παίκτες ριάλιτι για τις παραγωγές τους και τον ρόλο που παίζει ο αριθμός των ακολούθων σε αυτή τη δουλειά.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ηθοποιός είπε: «Δεν πιστεύω ότι οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες πέφτουν εύκολα σε αυτή την παγίδα [σ.σ. να διαλέγουν παίκτες ριάλιτι να παίξουν στις σειρές]. Η υποκριτική είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν νομίζω ότι παίρνουν παιδιά λοιπόν που δεν μπορούν να σταθούν και δεν μπορούν να παίξουν. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα λένε και είναι στον χώρο. Η δουλειά από μόνη της θα τους πετάξει. Για να αποδείξεις ότι είσαι καλός ηθοποιός πρέπει να αντέξεις στον χρόνο. Αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μας δουλειά, αλλά σε όλες τις δουλειές».
Για το γεγονός ότι επιλέγουν τους ηθοποιούς με βάση τους followers που έχουν στο Instagram, ο Αλέκος Συσσοβίτης σχολίασε: «Το θεωρώ ανούσιο αυτό και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα!».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.