Ο Κωνσταντίνος Κάππαςμίλησε για την επαγγελματική του πορεία, τα μελλοντικά του πλάνα, αλλά και την προσωπική του ζωή.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» μίλησε αρχικά, για τη σειρά «Παραλία». «Υπάρχει μεράκι, που την κάνει ιδιαίτερη. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν με μεράκι, υπάρχει φοβερή αγάπη από τους ηθοποιούς. Όλοι το έχουν δει πολύ σοβαρά με έναν τρόπο, όλοι είναι διαβασμένοι και καταχαιρόμαστε κι είναι όλα εξαιρετικά παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περιβόητη σκηνή του γκέι φιλιού στη σειρά «Κλείσε τα μάτια». «Σήμερα έχει εξοικειωθεί ο κόσμος, τότε ήταν διαφορετικά. Δεν θυμάμαι να μου λέει κάτι ο κόσμος, γιατί δεν έβγαινα. Δεν καταλάβαινα τότε όλο αυτό που γινόταν», λέει.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4nqfhw6c9op)
Όσο για τα social media, δήλωσε: «Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί το σύστημα».
Αναφορικά με την πορεία του στην υποκριτική, δήλωσε πως νιώθει τυχερός και χαρούμενος με αυτό που κάνει. «Δεν νιώθω αδικημένος, νιώθω τυχερός, αλλά αυτό το ξέρει η καρδιά μου. Υπάρχουν και στιγμές που είναι πολύ δύσκολες, μια τρελή ανασφάλεια στο αν αυτό που κάνεις έχει ανταπόκριση. Περνάς από σκοτεινά τούνελ για να βγεις στην επιφάνεια και να πεις "είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω". Είναι κάτι που γίνεται και φεύγει, πεθαίνει», δήλωσε.
Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί. «Ζηλεύω τους μπαμπάδες, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν στη ζωή μου θα μπορούσε να υπάρξει ένα παιδί. Θα έπρεπε να αλλάξει ριζικά η ζωή μου», είπε κλείνοντας.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events