Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο στολισμός που επέλεξε για το Χάλογουιν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.
Η σταρ της οικογένειας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς στόλισε το σπίτι της για το Χάλογουιν.
Μία από τις εικόνες ωστόσο, ήταν εκείνη που εξόργισε το κοινό της. Όπως φαίνεται, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν επέλεξε να βάλει στον κήπο της δύο φουσκωτούς σκελετούς, με τον έναν να κάθεται πάνω στον άλλο.
Το σκηνικό παραπέμπει στις πόζες που παίρνουν συχνά η ίδια και ο σύζυγός της, Τράβις Μπάρκερ, στις φωτογραφίες τους, όταν ανταλλάζουν φιλιά.
Οι διαδικτυακοί της φίλοι ωστόσο, δεν το είδαν με χιούμορ και στα σχόλια που της άφησαν, την κατηγόρησαν ότι δεν σέβεται τα παιδιά της.
«Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, το βρίσκω αηδιαστικό να το κάνεις αυτό στα φουσκωτά», γράφει κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Σοβαρά έκανες αυτό με τους σκελετούς; Δεν έχεις κανέναν σεβασμό για τα παιδιά σου;».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.