Ο 61χρονος ηθοποιός κατέφυγε στο Instagram για να μοιραστεί την εντύπωση που του έκανε η θεατρική παράσταση με τίτλο «McNeal» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντάουνι.
«Είχα την τύχη να παρακολουθήσω τον αγαπητό, λαμπρό φίλο μου Μπομπ Ντάουνι και το υπέροχο καστ του "McNeal" χθες βράδυ στο Vivian Beaumont Theatre. Εξαιρετικό! Πηγαίνετε να το δείτε αν μπορείτε!!!», έγραψε.
Πριν από λίγες ημέρες, ο Ντεπ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για τα εγκαίνια της δικής του έκθεσης τέχνης με τίτλο «A Bunch of Stuff».
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του «Oppenheimer» επιβεβαίωσε τον Μάιο ότι θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ αυτό το φθινόπωρο.
Σε ανάρτησή του είχε γράψει: «Έχουν περάσει 40 χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκα στα “σανίδια”, αλλά ελπίζω ότι θα ρίξω γρήγορα τη σκόνη. Το McNeal είναι μια επίκαιρη και σημαντική ιστορία για το μέλλον των δημιουργών και σκοπεύω να το δικαιώσω».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας