Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε: «Μετανιώνω που αναφέρθηκα στη σχέση μου με τον Γιώργο Νταλάρα. Αυτά είναι προσωπικά».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4l9jl9lhwcx)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μετάνιωσα για το χιούμορ με τον Βασάλο, αλλά αν ήμουν νεότερη, θα τον φλέρταρα».
Όσο για τη Ναταλία Γερμανού, δήλωσε: «Με το Ναταλάκι στο παρελθόν κάναμε και παρέα, τώρα χώρισαν κάπως οι δρόμοι μας, γιατί κι εκείνη εργάζεται πολύ. Εγώ ομολογώ ότι μου λείπει, της Ναταλίας φαίνεται ότι δεν της λείπω. Δεν θέλω να μιλάω για τη Ναταλία, γιατί γίνεται θέμα. Όχι κουτσομπολιό, εκείνη ενοχλείται από ό,τι έχω καταλάβει. Οπότε, βάζω τελεία. Όχι μία, δύο τρεις, πολλές τελείες».
Τέλος, αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εις βάρος της Google. «Nα μην ασχολείται με τις ηλικίες του κόσμου. Διαψεύδω, τα πάω μία χαρά με τον χρόνο», είπε κλείνοντας.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.