Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, αλλά και τις δυσκολίες που προέκυψαν την ίδια περίοδο και κλήθηκε να αντιμετωπίσει.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, ανέφερε: «Έχουν υπάρξει περίοδοι στη ζωή μου που τα οικονομικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολα, για κάποιες περιόδους έζησα δύσκολα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4jiynbts67t)
Όπως εξήγησε στη συνέχεια: «Μιλάω για τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που στη δική μου περίπτωση, συντονίστηκε και με την οικογενειακή κρίση και με τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη. Ήταν πολλές παράμετροι που όλες μαζί συνέτειναν στο να είναι μια δύσκολη φάση».
Κλείνοντας, ανέφερε πως για την ίδια μια συναισθηματική δυσκολία μπορεί να είναι χειρότερη από ό,τι μία οικονομική.
«Το ξεπέρασα με υπομονή, θετική διάθεση και δουλεύοντας. Θα έλεγα ότι μια συναισθηματική κρίση μπορεί να είναι και πιο δύσκολη από μια οικονομική, τουλάχιστον για έναν άνθρωπο σαν εμένα», είπε κλείνοντας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.